Een nieuwe keuken, badkamer of toilet

Wordt je keuken vervangen? Dan mag je zelf een keuze maken uit ons ruime aanbod keukenkastjes, aanrechtbladen, handgrepen en tegels. De aannemer komt langs om alles goed in te meten. Hij heeft ook alles bij zich om een keuze uit te maken. Je kunt de mogelijkheden ook bekijken in de kleine showroom bij WSN.

Kies je de basisopstelling, dan kost dat niets. Maar misschien wil je extra kastjes, luxere frontjes, een langer werkblad of andere kranen? Dat kan. Hier betaal je wel voor. Kom gerust eens langs, wij helpen je graag!

Veel gevraagd over Een nieuwe keuken, badkamer of toilet

Kan mijn keuken, badkamer of toilet worden vervangen?

Algemeen

Alleen als de technische staat erg slecht is, vervangen we een toilet, badkamer of keuken. Denk je dat dit zo is? Neem dan contact met ons op. Dan komt er iemand langs om dit te beoordelen. Keukens vervangen wij na ongeveer 20 jaar, badkamers en toiletten na ongeveer 35 jaar.

Ik ga verhuizen en heb net een nieuwe keuken. Mag ik deze meenemen naar mijn nieuwe woning?

Algemeen

Nee, de keuken hoort bij de woning die je nu huurt en blijft daar achter.

Extra kastjes die je zelf besteld en betaald hebt, mag je uiteraard wel meenemen of ter overname aanbieden aan de nieuwe huurder.

Mag ik een keuken uit komen zoeken voor mijn nieuwbouwwoning?

Algemeen

Als er een mogelijkheid is om zelf een keuken uit te zoeken voor jouw nieuwbouwwoning, dan ontvang je hiervan bericht. Je ontvangt een uitnodiging om in de showroom te komen kijken.

Kan ik een nieuw aanrechtblad krijgen?

Algemeen

Als je keuken, en dus ook je aanrechtblad, ouder is dan 20 jaar, dan kom je misschien in aanmerking voor een nieuwe keuken.  Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe bestel ik een extra keukenkastje en wat kost dit?

Algemeen

Neem hiervoor contact met ons op via 033 247 74 00. Wij verwijzen je door naar één van onze aannemers die dit voor jou kan regelen. Wat de kosten zijn, is afhankelijk van de keuze die je maakt.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een nieuwe keuken?

Algemeen

Als de keuken in je woning ouder is dan 20 jaar, dan kom je in aanmerking voor een nieuwe keuken.