Sleutels en sloten

Het is belangrijk dat je je woning goed kunt afsluiten. Ben je een sleutel kwijt of wil je juist sleutels laten bijmaken? In veel gevallen kun je dat zelf doen bij een sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel met een certificaat? Neem hiervoor contact met ons op. De kosten betaal je zelf. Heb je problemen met een slot of (afgebroken) sleutel? Maak online je reparatieafspraak.

Veel gevraagd over Sleutels en sloten

Er ontbreken sleutels van de raamboompjes. Wat kan ik doen?

Algemeen

Alle sleutels op raamboompjes zijn hetzelfde. U heeft aan 1 sleutel dus genoeg. Is er geen enkele sleutel? Dan kunt u deze bij ons bestellen via een reparatieverzoek. Een reparatieverzoek meldt u via onze website www.wsn.nl of bel ons op (033) 247 74 00.

Ik heb mijzelf buitengesloten, wat kan ik doen?

Algemeen

WSN heeft geen reservesleutels van woningen. Als je sleutels binnen liggen of je bent je sleutels kwijt, kunnen wij tegen betaling de deur voor je openen. Hierbij moet je je altijd legitimeren.

Maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur
Vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur
Bel WSN (033) 247 74 00.
Kosten: 

  • Vervangen slot brievenbus € 30,00
  • Vervangen 1e cilinder € 80,00
  • Iedere extra cilinder € 30,00
  • Sleutels uit liftput € 160,00

Deze moet je vooraf pinnen op ons kantoor.

Maandag t/m donderdag tussen 17.00 en 22.00 uur
Vrijdag tussen 12.00 en 22.00 uur
Bel ons noodnummer (088) 322 13 70.
Kosten: 

  • Vervangen 1e cilinder € 220,00
  • Sleutels uit liftput € 400,00

Achteraf ontvang je een factuur.

Na 22.00 uur en in het weekend komen wij voor een buitensluiting niet langs.

Je kunt dan eventueel zelf een slotenmaker belllen. Vraag altijd vooraf wat de kosten zijn, dit loopt vaak behoorlijk hoog op. 

Ik ben mijn sleutels verloren, wat nu?

Algemeen

Als je alle sleutels kwijt bent en je woning niet meer in kunt, gaat het om buitensluiting.

Kun je de woning nog wel in, maar ben je een enkele sleutel verloren. Dan moet je deze op eigen kosten weer bij laten maken. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik extra sleutels bijbestellen?

Algemeen

U kunt een sleutel laten bijmaken bij een sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. Neem hiervoor contact met ons op. De kosten verschillen per sleutel en zijn voor u.

Mag ik de sloten of cilinders in mijn deuren aanpassen?

Algemeen

Wanneer u graag een nieuw slot of cilinder in uw deur wilt plaatsen, dan mag dit. U kunt een nieuw slot kopen bij de vakhandel en deze zelf plaatsen. Bewaart u de oude sloten zodat u deze kunt terugplaatsen als u gaat verhuizen. In de berging aan de  Van Oldenbarneveltstraat, Duifhuis en Vuurdoornlaan en in de parkeerkelder van de Oranjelaan mag dat niet.

Mijn druppelsleutel of toegangspas is kapot. Kan ik een nieuwe krijgen?

Algemeen

Het gaat hier om een sleutel met een certificaat. Deze kunt u niet zelf bij laten maken. Neem hiervoor contact met ons op. De kosten zijn € 25,00 per druppel of toegangspas.

Wat kost het als ik mijn sleutel kwijt ben?

Algemeen

Als je alle sleutels kwijt bent en je woning niet meer in kunt, gaat het om buitensluiting.

Kun je de woning nog wel in, maar ben je een enkele sleutel kwijt. Dan moet je op eigen kosten een sleutel bij laten maken. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. Neem hiervoor contact met ons op. De kosten verschillen per sleutel.

Mijn sleutel is afgebroken in het slot. Wat moet ik doen?

Algemeen

Neem hiervoor contact met ons op. Dan maken we een afspraak met een medewerker van onze technische dienst, die zal proberen de sleutel te verwijderen. Lukt dit niet? Dan gaat het om buitensluiting.