Digipost

Digipost is exclusief voor huurders met een Mijn WSN account. Het is de digitale versie van de papieren brieven die je gewend bent van ons te ontvangen. Voorlopig gaat dit nog dubbelop: we versturen post via Digipost in MIjn WSN én in een envelop. In 2023 sturen wij steeds meer post alleen nog via Digipost.

Je kunt altijd zelf kiezen. In Mijn WSN kun je "Ik ontvang mijn post bij voorkeur via Digipost" aan of uit zetten.

Met Digipost bereiden we ons voor op duurzame postverzending: digitaal én snel.

Veel gevraagd over Digipost

Hoe werkt Digipost?

Algemeen

Digipost ontvang je van WSN via je Mijn WSN account. Digipost is de digitale versie van bijvoorbeeld een brief over onderhoud, een verhuurdersverklaring of andere documenten en berichten. 

Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op Mijn WSN. Vervolgens klik je op 'Mijn Digipost' en vind je daar jouw post.

Heb je nog geen Mijn WSN account? Ga dan eerst naar account aanmaken.

Waarom ontvang ik mijn post op papier én via Digipost?

Algemeen

WSN bereidt zich voor op een duurzame, digitale én snelle postverzending. Daarom bieden we huurders met een MIjn WSN account Digipost aan. Dit is de digitale versie van de papieren post die je gewend bent van ons te ontvangen. Voorlopig gaat dit nog dubbelop: je ontvangt post in je Mijn WSN account én in een envelop. In 2023 gaan wij steeds minder papieren brieven sturen en krijg je steeds meer post alleen nog via Digipost. 

Je kunt altijd zelf kiezen. In Mijn WSN kun je "Ik ontvang mijn post bij voorkeur via Digipost" aan of uit zetten.

Hoe meld ik mij aan of af voor Digipost?

Algemeen

Om je aan of af te melden voor Digipost neem je de volgende stappen:

  • Ga naar Digipost in Mijn WSN
  • Kies bij ''Post en notificaties' de optie die jouw voorkeur heeft

Heb je geen Mijn WSN account? Dan ontvang je standaard jouw post in de brievenbus. Als je een Mijn WSN account aanmaakt ontvang je jouw post ook via Digipost.