Sleutels inleveren

Veel gevraagd over Sleutels inleveren

Hoe lever ik mijn sleutels in?

Algemeen

Op de laatste huurdag lever je de sleutels zelf bij ons in op kantoor of we komen langs voor een eindinspectie. Hoe dit bij jou gaat, spreek je af met de woonconsulent tijdens de voorinspectie.

De volgende sleutels moet je inleveren:

  • alle sleutels van elke buitendeur (min. 4 per cilinder);
  • alle sleutels van overige sloten, zoals centrale toegang en berging (min. 2 per cilinder);
  • 2 sleutels van de brievenbus (indien van toepassing);
  • sleutels van binnendeuren en ramen laat je achter in de woning.

Als je sleutels op de laatste huurdag niet bij ons zijn ingeleverd, brengen wij je extra kosten in rekening. Deze kosten vind je terug op de eindafrekening, die je binnen 6 weken van ons ontvangt.

Ik ga verhuizen, maar kan de sleutels niet op de afgesproken tijd inleveren. Wat nu?

Algemeen

Als je een afspraak hebt voor een eindinspectie, dan rekenen we erop dat je op de afgesproken tijd in de woning bent. Lukt dit door omstandigheden niet? Neem contact met ons op.

Heb je geen eindinspectie en moet je de sleutels zelf bij ons inleveren op kantoor? Dan mag dat altijd eerder. Later inleveren kan niet vanwege afspraken met de nieuwe huurder.

Als je sleutels op de laatste huurdag niet bij ons zijn ingeleverd, brengen wij je extra kosten in rekening. Deze kosten staan op de eindafrekening. Die ontvang je 6 weken na de laatste huurdag. 

Ik ga verhuizen en er ontbreken sleutels. Wat nu?

Algemeen

De kosten van de ontbrekende sleutels zijn voor jou. Deze kosten staan op de eindafrekening, die je binnen 6 weken na je laatste huurdag van ons ontvangt.